A SZÍNEK!

Vajon mi az első dolog, amit észreveszel egy szobában, amikor belépsz? A SZÍNEK! Egy-egy szín rengeteg információt hordoz és még ennél is többet mesél el az ott lakó személyiségéről, anélkül, hogy tudatában lenne.

Sárga

Kedvelői szívesen sportolnak, mozgásigényük óriási. Energiával teli emberek,  akik keresik a kalandokat és nyitottak az újdonságok befogadására. Vonzódnak a látványos dolgokhoz, szeretik a feltűnést, mindig tetszeni akarnak. Fontos számára az önmegvalósítás, okos és humoros, amit az üzleti életben kamatoztathat.

Fehér

Valójában nem önálló szín: a színskála valamennyi színének együttes megjelenése. Kedvelői sokoldalúak, békések és jó szervezőkészséggel rendelkeznek. A fehér szín azt üzeni, hogy kész vagy helyet adni az újnak az életedben, nyitott vagy az új ötletekre, új tudásra és új hódításokra. Sokan a fehér színt ugyanakkor a távolságtartással és az érzelgősséggel asszociálják.

Narancs

Az élet könnyebbik oldalát keresik. Kiegyensúlyozottak, energikusak, boldog ember. A szexuális fantáziája nem ismer határokat és sokszor minden apró részletre kiterjed.

Piros

Az élettel teli, kirobbanóan szép emberek és az élet örömeit kedvelők a pirosért rajonganak. Cél-orientált, meghatározó személyek. Nem véletlen, hogy az autógyárak néhány sportkocsit eleve piros színben gyártanak.

Kék

Kedvelői kitartóak a munkában, hűek az eszméikhez. Emellett figyelmes, odaadó és jószívű emberek. Nehezen befolyásolhatóak, inkább ők győznek meg másokat.Ez sokszor előnyükre, néha hátrányukra válik. Élvezik ha vitatkozhatnak, analitikusak és óvatosak. Fontos számukra, hogy a környezetük jó véleménnyel legyen róluk. Szeretik, ha hiúságukat legyezgetik főként ha a dicséret jellemüket és intelligenciájukat dicsőíti. Kevésbé jó tulajdonságuk, hogy nehezen fogadják be az újdonságokat.

Lila

Tudásvágyó és rendkívül érzékenyen, megnyugtató személyiségek. Tudásvágyó és rendkívül érzékenyen, megnyugtató személyiségek.A lila szín kedvelői erős egyéniségek, akik magukhoz vonzzák és elbűvölik környezetüket. Remek vezetők, erősségük a kreativitás ezért például kiemelkedő tervezők! Gyorsan reagálnak, intelligensek, stílusuk kifinomult. Ha nem értik meg őket, kissé csípőssé vagy távolságtartóvá válnak. Rendkívül fogékonyak a kultúrára, divatra, és mindenre ami luxus. Soha nem elégednek meg a középszerűvel, azért küzdenek, hogy mások felett állhassanak.

Zöld

Csöndesek, gondoskodóak és segítőkészek. Szinte olthatatlan a kultúra iránti vágyuk, jó előadók, írásban is nagyszerűen tudják kifejezni magukat. Ítélőképességük kiváló. Többnyire őszinte és nyitott személyiségek, akik mások felé bizalmat és reményt sugároznak. Található bennünk egy nagyobb ellentmondás is,ugyanis miközben szeretik a társasági életet és nyitottak mások felé, olykor pihenésképpen inkább magukra zárják az ajtót vagy elvonulnak, hogy újra rátaláljanak lelki békéjükre.

Sötétbarna

A sötétbarna nagyon kevesek kedvence. Akinek tetszik, az kritikus hajlamú, zárkózott, olykor bátortalan. Azonban higgadt és türelmes, megfontolt egyén. Nem áll tőle távol a konzervatív életszemlélet, ragaszkodik a tradíciókhoz. Emellett egy kedélyes, lendületes, jó életfelfogású egyéniség, aki büszke értékeire.

Szürke

A fehér és a fekete keveréke.  Aki választja, csöppet sem szürke egyéniség, bár egyfajta önbizalomhiányra utal. Inkább konfliktus kerülő, kompromisszumokra megoldásra törekszik. Nagyon szorgalmasak, kiemelten fontos számukra a visszacsatolás, amit ha nem kapnak meg, hajlamosak kudarcként megélni és elfordulni tőle. Bátorításra sokszor szükségük van.

Fekete

Az összes színt magában foglalja, de már nem bontható fel, mint a fehér. Aki tetszőnek találja, annak igen szűk az érzelmi skálája, megfáradt, kiégett, elfásult. Konzervatív, de rendkívül kreatív emberek. Fegyelmezett, független, nehezen befolyásolható, erőt, méltóságot sugárzó személyiség.

Forrás: AUDREY’S Design Office

Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Kategória: Bejegyzéseim

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>